dinsdag 26 april 2011

Dinsdag 26 april 2011

Vandaag was een drukke dag voor Anja: zij kreeg een extra infuus aangelegd met vloeibare voeding. Ook is het leven in het ziekenhuis na de Pasen weer op gang gekomen dus verschillende disciplines aan haar bed. In de loop van de dag vond er een gesprek met de arts plaats. Die gaf aan dat Anja voorlopig niet naar huis kan en dat er nog tijd (dagen) nodig is om verder aan te sterken. Behandelmogelijkheden in het kader van palliatieve zorg zijn nog onduidelijk omdat er nog zaken verder uitgezocht moeten worden. 


Op de werkplek van Anja is een bijeenkomst geweest waarbij de collega's zijn ingelicht over de situatie. Edwin en Wim waren daarbij aanwezig. Grote verslagenheid. Een aantal collega's zijn daarna bij de hoofdingang van het ziekenhuis geweest om in de buurt van Anja te zijn. Enorme bossen bloemen versieren nu haar kamer. Ze is daar erg blij mee. De kaarten beginnen te druppelen en ook daar is ze erg blij mee. 

1 opmerking:

  1. lieve, dierbare vriendin,
    Wat fijn om te kunnen volgen hoe het met je gaat. Wat een mooie, indrukwekkende naam heb je voor je blog gekozen. Mooi om te lezen dat je omringd wordt door bloemen. Je verdient het zo al die betrokkenheid. Met mijn hart en in mijn gedachten ben ik bij.
    Veel liefs van Moon

    BeantwoordenVerwijderen