vrijdag 29 april 2011

Vrijdag 29 april 2011 (2)


Vannacht heeft Anja voor het eerst alleen geslapen. De nacht is goed verlopen. Nadat zij gisteren een slechte dag had, voelde Anja zich redelijk goed en niet langer misselijk.

Marjolein en John waren vanmorgen bij haar en de spanning steeg in verband met het huwelijk van William en Kate, nu Katherine. Op de kamer van Anja was het een bloemenzee. Anja is zeer geroerd door de vele bloemen en kaarten die zij heeft ontvangen. Namens haar dank daarvoor. Zij waardeert dit enorm en zij voelt zich hierdoor enorm gesteund.

Bij het koffiedrinken heeft zij de halve beker koffie van John leeggedronken, heerlijk om weer even lekker koffie te drinken. Omdat op haar kamer alleen via de koptelefoon geluid kan worden beluisterd van de t.v., het wilde plan opgevat om met bed en al naar de t.v. kamer te gaan. De verpleegkundige Patrick (met stip op nummer 1) en John hebben haar naar de t.v. kamer gebracht. Marjolein had een lekker broodje gehaald en jawel, een heerlijk taartje om deze dag op te luisteren. De trouwerij kon beginnen. 

Uiteraard waren de commentaren op kleding en uiterlijkheden niet van de lucht. Volgens Anja waren met name de dochters van Fergie nodig toe aan een stylingsadvies van onze ongekroonde koningin Anja. Heerlijk even genoten en gelachen met elkaar en even de zorg van de afgelopen week op de achtergrond. Later voegde Roel zich bij ons. Op onze commentaren liet Roel af en toe een bedenkelijke blik zien, arme jongen. Dat koninklijk gebeuren en de opwinding kwamen volgens mij op hem een beetje wereldvreemd over.

Morgen is het Koninginnedag en zoals jullie allemaal wel weten, heeft Anja een fascinatie, volgens sommigen een obsessie, voor het koningshuis. Om Anja toch deelgenoot te laten zijn van deze dag, willen we jullie vragen om een foto te nemen van jezelf op Koninginnedag of van iets anders geks tijdens de Koninginnedag. Zij hoopt op veel reacties.

1 opmerking:

  1. Chanitah zei

    Anja ik ben zo blij met de foto´s. Eindelijk zie ik je weer. En wat straal je. Ja bij Het Huwelijk van de Eeuw, echt iets voor jou. En morgen zie je ze allemaal. Als echte royalty watcher heb je wat te doen morgen. Je moet meerdere jurken en pakjes beoordelen. Heel veel plezier hiermee. Dikke kus, Chanitah

    BeantwoordenVerwijderen